Славуј из Мрчајеваца затворио 20. јубиларне Гејзерске ноћи

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Популарни интерпретатор српске народне музике, Мирослав Илић био је гост последње вечери 20. јубиларних Гејзерских ноћи. Мирослав је посету општини Медвеђа започео још поподне обиласком нове туристичке дестинације „Ћоров водопад“. У друштву са естрадним менаџером Рашом Радовановићем из Подгорице, Љубишом Ристићем, директором ТО Медвеђа, својим музичарима и екипом организатора манифестације „Гејзерске ноћи“, популарни славуј из Мрчајеваца провео је добрих сат времена на овој туристичкој дестинацији.

Како немамо свакодневну прилику да се дружимо са оваким звездама, а знајући да је популарни певач рођен на селу, коме је целог живота остао привржен, директор Туристичке организације општине Медвеђа, Љубиша Ристић приредио је у свом дому који се налази недалеко од Ћоровог водопада закуску са традиционалним пићем и храном овог краја. Мирослав Илић је одмах по доласку у дом породице Ристић на свој захтев обишао пластеник и економско двориште па тек након тога уследило је послужење за драге госте. Као сваки добар домаћин овог краја, директор ТО Медвеђа је припремио богато послужење. Било је ту домаћег козјег сира и кајмака, погаче испод сача, јаретине испод сача, говеђег гулаша и прасетине са ражња док су сухомеснати производи стигли из Лесковца из фирме „Браћа Ђокић“ чији су власници и сами дошли на ово дружење. Председник општине Медвеђа, Др Небојша Арсић и заменик председника општине Медвеђа, Горан Ивановић са сарадницима су се нешто касније придружили овом скупу.

Занимљивим причама не би било краја, али се ближило 20 часова када је популарни превач требао да почне са програмом у Сијаринској бањи на 20. јубиларним Гејзерским ноћима. У ресторану Снежник популарног певача дочекало је по слободној процени око 1000 гостију па је права уметност била пронаћи слободну столицу за седење. Кренуо је музички програм познатом песмом „Божанствена жено“ а затим су се ређали његови многобројни хитови на опште задовољство присутних гостију. Публика је више од два сата уживала у незаборавним песмама Мирослава Илића, где је он још једном показао да је легенда народних песама које су у глас певали старији, али и млађи гости који још нису ни били рођени када су те песме били хитови.01

Традиционалне, јубиларне 20. Гејзерске ноћи су завршене на најбољи могући начин уз песму, игру и добро расположење публике уз обећење свих учесника у овогодишњој манифестацији да ће се радо одазвати нашем позиву следеће године.

Претрага докумената за преузимање
Нека Google претражи сајт
Претрага у коментарима
Претрага насловне стране
Претрага у контактима
Претрага у текстовима
Претрага у РСС
Претрага у ознакама
Претрага у догађајима

gde se nalazimo

kako doci

sobe logo

javna dokumentacija

oglasi obavestenja

literatura

Календар активности

пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Анкета

Оцените рад ТО Медвеђа

Пријавите се за пријем обавештења на е-маил

Бројач посета
Посетилаца

Последњи коментари

 • Администратор каже Још
  М-шкљоц мајстор се... недеља, 10 септембар 2017
 • Нерегистрован корис... каже Још
  На доделу награде за 1... недеља, 10 септембар 2017
 • administrator каже Још
  Kontakt je:
  Vesna Stafanović
  tel:... четвртак, 13 јул 2017
 • Aleksandra Knez Milo... каже Још
  Molim vas postavite kontakt udruzenja... среда, 12 јул 2017
 • Јасмина Мавреновић каже Још
  Бог вас благословио!... понедељак, 26 децембар 2016

Временске прилике

Местимичан снег

-6°C

Медвеђа

Местимичан снег
Влажност ваздуха: 80%
Ветар: С брзине 6.44 км/ч
Уто
Местимичан снег
-8°C / -1°C
Сре
Претежно облачно
-8°C / -4°C
Чет
Претежно облачно
-15°C / 2°C
Пет
Местимични пљускови
0°C / 6°C
© 2017. Туристичка организације општине Медвеђа. Сва права задржана. Израда сајта и администрација: Ненад Михајловић.

Please publish modules in offcanvas position.

0
Дељења