Претрага документације за преузимање
Претрага у коментарима
plg_search_sppagebuilder
Претрага у контактима
Претрага у текстовима
Претрага у РСС
Претрага у ознакама
Претрага у догађајима

Екипа „Валенсија“ победник Великогоспојинског турнира у малом фудбалу „Медвеђа 2017“

На дан Велике Госпојине у Медвеђи је завршен турнир у малом фудбалу који је започео у петак, 18 авгууста 2017. За такмичење се пријавило 10 екипа у категорији сениора, и 5 екипа у категорији јуниора. Турнир се у почетку играо по групном систему а од четвртфинала играло се по систему елиминације.

Завршне вечери од 19 часова у борби за треће место, у категорији јуниора, играна је утакмица између екипа „Лавови“ и „Пинк Пантер“, у којој је екипа „Лавови“ победила резултатом 2:1.

У финалу, у категорији јуниора састале су се екипе „Нови Рио“ и „Стршљени“. Екипа „Нови Рио“ тријумфовала је резултатом 2:1.

За треће место у категорији сениора бориле су се екипе „Иван Стојковић“ и „Мија Негосавље“. Екипа „Иван Стојковић“ је у овом сусрету победила резултатом 3:2.

У ревијалном делу турнира одиграна је утакмица у категорији ветерана између екипа „Јабланица“ и „Пилоти“. Екипа „Јабланица“ победила је резултатом 5:3.

У 22 сата пред препуним гледалиштем започела је финална утакмица између екипа „Валенсија“ и „Мија Медвеђа“, која је завршена резултатом 5:3.

На самом завршетку турнира пехаре, дипломе, захвланице и новчане награде заслужнима је доделио Др Небојша Арсић, председник општине Медвеђа.

Захвалнице су додељене фирми „Ђуровић обезбеђење“ из Лесковца, судијском пару Игор Станојевић и Новица Цветковић и екипама ветерана, „Јабланица“ и „Пилоти“.

Дипломе су додељене најбољем стрелцу у јуниорској конкуренцији, а то је био Шкељзен Сахити који је на овом турниру постигао 16 погодака, најбољи голман, такође у јуниорској конкуренцији био је Спасоје Ђорђевић а најбољи играч, у истој категорији је Данило Јовић.

У категорији сениора најбољи стрелац је Бесник Ука, који је постигао 15 голова, најбољи голман је Александар Станковић а најбољи играч турнира је Игор Стојановић.

Екипни победник турнира у јуниорској конкуренцији је екипа „Нови Рио“, којој је припала и новчана награда 10.000 РСД, друго место и новчану награду од 7.000 РСД заузела је екипа „Стршљени“ а треће место и награда 3.000 РСД је припало екипи „Лавови“.

Екипни победник у категорији сениора је екипа „Валенсија“, којој је припала новчана награда 70.000 РСД, друго место и новчану награду у вредности 40.000 РСД заузела је екипа „Мија-Медвеђа“ а треће место и новчану награду 20.000 РСД заузела је екипа „Иван Стојковић“.

Пажљиви посматрачи целокупног турнира могу се сложити у једном, да се у Медвеђи игра веома квалитетан фудбал и да се фудбалском клубу „Јабланица“, који се такмичи у лиги Региона источне Србије смеши блистава будућност јер младих фудбалских талената има у изобиљу.19

По мишљењу такмичара и гледалаца турнира, одлични организатори Великогоспојинског турнира у малом фудбалу „Медвеђа 2017“ били су Туристичка организација општине Медвеђа, Спортски савез општине Медвеђа а генерални покровитељ је Општина Медвеђа.

Pin It

gde se nalazimo

kako doci

sobe logo

javna dokumentacija

oglasi obavestenja

literatura

Календар активности

Анкета

Оцените рад ТО Медвеђа

Пријавите се за пријем обавештења на е-маил

Бројач посета
Посетилаца

Последњи коментари

 • Slobodan Midic каже Још
  Imao sam cast da kao gost... четвртак, 05 април 2018
 • Aleksandra каже Још
  Izložbu su priredila deca iz osnovne... четвртак, 29 март 2018
 • Администратор каже Још
  М-шкљоц мајстор се... недеља, 10 септембар 2017
 • Нерегистрован корис... каже Још
  На доделу награде за 1... недеља, 10 септембар 2017
 • administrator каже Још
  Kontakt je:
  Vesna Stafanović
  tel:... четвртак, 13 јул 2017

Временске прилике

Местимичан снег

2°C

Медвеђа

Местимичан снег
Влажност ваздуха: 96%
Ветар: Ј брзине 3.22 км/ч
Уто
Киша са снегом
-3°C / 3°C
Сре
Делимично облачно
-4°C / 5°C
Чет
Местимични пљускови
-7°C / 3°C
Пет
Претежно облачно
-5°C / 4°C
© 2018. Туристичка организације општине Медвеђа. Сва права задржана. Израда сајта и администрација: Ненад Михајловић.

Please publish modules in offcanvas position.