Претрага документације за преузимање
Претрага у коментарима
plg_search_sppagebuilder
Претрага у контактима
Претрага у текстовима
Претрага у РСС
Претрага у ознакама
Претрага у догађајима

Одржан "Карневал најмлађих, младих и увек младих"

12У организацији Туристичке организације општине Медвеђа одржан је други по реду „Карневал најмлађих, младих и увек младих“. Карневалска колона кренула је из Сијаринске бање, где је на овај начин званично започела овогодишња летња туристичка сезона. Средња група лесковачких мажореткиња у пратњи дувачког оркестра Исидора Зећировића кренула је са гејзера, главног туристичког драгуља Сијаринске бање, а свој дефиле је завршила у хотелу „Гејзер“. Свечана поворка мажореткиња, мештана, бањских гостију у друштву Горана Ивановића, заменика председника општине Медвеђа, Љубише Ристића, директора ТО Медвеђа и Радивоја Савића, представника СБР „Гејзер“ продефиловала је улицама Сијаринске бање.

По завршетку програма у Сијаринској бањи, карневал се преселио у Медвеђу где су се свечаном дефилеу придружили и остали учесници у програму. Дефиле мажореткиња, беба у дечјим колицима, деце и васпитача из Предшколске установе „Младост“ и плесних група кренуо је са раскрснице испред СТР „Јовић“ главном улицом према дому културе и згради општине. На платоу испред дома културе „Петар Петровић Његош“ учеснике дефилеа аплаузом је дочекало више стотина окупљених грађана Медвеђе. Платоом су још једном продефиловали сви учесници, које је у име организатора поздравио Милан Стевановић а испред локалне самоуправе Др. Небојша Арсић, председник општине Медвеђа. Плесне групе „Step by step“, из Лесковца, УГ „Елан“, и „Квинта“, из Медвеђе су на платоу извеле свој получасовни програм.

На крају програма председник општине Медвеђа Др Небојша Арсић заслужнима је уручио захвалнице. У име гостију из Лесковца захвалницу је примио Мирољуб Радивојевић, представник ТО Лесковца.

Велику помоћ у организацији манифестације поред деце и васпитача из ПУ “Младост“ из Медвеђе пружили су и ученици основне школе „Горња Јабланица“ предвођени наставницом ликовне културе Радмилом Додеровић, који су заједно са запосленима у ТО Медвеђа уредили простор испред дома културе.

Pin It

gde se nalazimo

kako doci

sobe logo

javna dokumentacija

oglasi obavestenja

literatura

Календар активности

Анкета

Оцените рад ТО Медвеђа

Пријавите се за пријем обавештења на е-маил

Бројач посета
Посетилаца

Последњи коментари

 • Slobodan Midic каже Још
  Imao sam cast da kao gost... четвртак, 05 април 2018
 • Aleksandra каже Још
  Izložbu su priredila deca iz osnovne... четвртак, 29 март 2018
 • Администратор каже Још
  М-шкљоц мајстор се... недеља, 10 септембар 2017
 • Нерегистрован корис... каже Још
  На доделу награде за 1... недеља, 10 септембар 2017
 • administrator каже Још
  Kontakt je:
  Vesna Stafanović
  tel:... четвртак, 13 јул 2017

Временске прилике

Облачно

1°C

Медвеђа

Облачно
Влажност ваздуха: 86%
Ветар: И брзине 6.44 км/ч
Суб
Снег
0°C / 4°C
Нед
Местимичан снег
-1°C / 0°C
Пон
Облачно
-3°C / 3°C
Уто
Снег
-3°C / 0°C
© 2018. Туристичка организације општине Медвеђа. Сва права задржана. Израда сајта и администрација: Ненад Михајловић.

Please publish modules in offcanvas position.