Завршене 22. Гејзерске ноћи

gn 2019 kud slavujУ Сијаринској бањи је 31. јула 2019, одржано завршно вече, 22. Гејзерских ноћи. Ове вечери за садржај културно уметничког и забавног програма се потрудила Туристичка организација општине Медвеђа, која је поред Специјалне болнице за рехабилитацију „Гејзер“ из Сијаринске бање, организатор ове манифестације.

Завршне вечери бројне госте на платоу испред ресторана „Снежник“ су забављали "X-бенд" и Милорад Павловић Арса, КУД "Славуј" из Новог Бадовца, фолк певачица Соња Коцић из Београда, као и Никола Стојановић, победник такмичења „Први глас Медвеђе 2019. и фрулаш Миљан Токовић.

У току програма госте је поздравио Љубиша Ристић, директор Туристичке организације општине Медвеђа. Он се гостима захвалио на издвојеном времену за ову, и све остале вечери манифестације. После кратког подсећања на историјат манифестације, Ристић се захвалио свима који су помогли одржавање ове манифестације, а госте позвао да и следеће године, крајем јула месеца, буду поново у Сијаринској бањи.

На снимку испод, можете погледати делић атмосфере са ове вечери.gn 2019 kud slavuj

Још једном да напоменемо, да су организатори традиционалне манифестације „Гејзерске ноћи“ Туристичка организација општине Медвеђа у сарадњи са Специјалном болницом за рехабилитацију „Гејзер“ из Сијаринске бање и Месна заједница Сијаринска бања. Покровитељи манифестације су Министарство трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије и Општина Медвеђа.

"

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

29
Дец
Туристичка организација оптине Медвеђа
Манифестација "Вече усмене традиције Медвеђе"има за циљ очување културне

16
Апр
Медвеђа
„Васкрсење нас учи да живот никада не престаје и љубав никада не умире. Васкрсење даје животу смисао, правац и

11
Мај
Туристичка организација оптине Медвеђа
Такмичење певача аматера "Први глас Медвеђе" одражава се у сали Дома културе у Медвеђи. Организатор ове

Пријавите се за билтен

Бројач посета

00027485
Данас: 14
Јуче: 13
Ове седмице: 75
Овог месеца: 507
Serbia 81.45% Serbia
United States 6.79% United States

Укупно:

49

Земаља

sitemap