Милош Станојевић победник такмичења Први глас Медвеђе 2023.

У организацији Туристичке организације општине Медвеђе, 23. маја 2023. године, у сали Културног центра у Медвеђи, одржано је шесто по реду такмичење певача аматера "Први глас Медвеђе“ 2023.

За такмичење се пријавило троје из категорије јуниора и седам такмичара из категорије сениора.

На самом почетку манифестације, госте је поздравио директор Туристичке организације општине Медвеђе, господин Мијајло Минић.

Петочлани жири је у саставу: Бесим Сахити, Александра Митровић, Маја Тасић, Сунчица Стошић и Никола Стојановић, имао тежак задатак да правилно оцени њихово извођење.

У паузама између наступа такмичара, посетиоци су имали прилику да чују чланове жирија: Александру Митровић, Мају Тасић, Сунчицу Стошић и Николу Стојановића.

Туристичка организација општине Медвеђе, је и овог пута обезбедила вредне награде за категорију сениора. Првом месту је припао ваучер у вредности од 25.000, другом месту ваучер у вредности од 15.000, трећем месту ваучер у вредности од 10.000 динара.

Победник из категорије сениора је Милош Станојевић, друго место је освојила Миљана Стојановић, а треће место је припало Катарини Петровић.

У категорији јуниора, победила је Сара Лазаревић, друго место је освојио Михајло Гикић, треће место је припало Николини Прокић.

Сви такмичари су добили захвалнице, које ће их подсећати на учешће у овом такмичењу.

"

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

No upcoming event!

Пријавите се за билтен

Бројач посета

Данас: 5
Јуче: 13
Ове седмице: 141
Овог месеца: 42
0010313
Serbia 79.17% Serbia
United States 8.25% United States
unknown 2.21% unknown

Укупно:

45

Земаља

sitemap