Наступ ТОМ на 53. међународном сајму у Новом Саду

На Новосадском сајму данас је отворен 53. Међународни сајма туризма, на коме ће се у наредна три дана представити више од 250 учесника из 14 земаља. Поред Србије, ту су излагачи из Црне Горе, Босне и Херцеговине, Републике Српске, Северне Македоније, Хрватске, Словеније, Мађарске, Турске, Румуније, Кипра, Бугарске, Ирака и Аустрије. а Земља партнер је Црна Гора. Министар туризма и омладине Хусеин Мемић најавио је да ће наредна 2023. бити година изградње туристичке инфраструктуре у Србији, за коју ће бити издвојено највише средстава до сада, 830 милиона динара.

Поздравну реч на отварању 53. Међународног сајма туризма поред министра Мемића и градоначелника Милана Ђурића, присутнима су упутили и генерални директор Новосадског сајма Слободан Цветковић, покрајински секретар за привреду и туризам Ненад Иванишевић, министар економског развоја и туризма Црне Горе Горан Ђуровић.

Специфичност отварања овогодишњег сајма је што је уприличено да су сви говорници истовремено прислонили длан на "видео зид", чиме су и виртуелно отворена врата 53. Сајма туризма.

Туристичка организација општине Медвеђа наступила је заједно за Туристичком организацијом града Лесковца. Посета нашег заједничког штанда је била изузетно велика а највеће интересовање посетилаца било је за "Роштиљијаду", Сијаринску бању и нашу летњу сезону. Шта је о свему томе имао да каже директор ТОЛ-а, Небојша Коцић погледајте у следећем видеу. Директору Коцићу још једном желимо да захвалимо за сву подршку коју добијамо од њега и Туристичке организације града Лесковца.

{mp4}sajam-ns-2022{/mp4}

"

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

29
Дец
Туристичка организација оптине Медвеђа
Манифестација "Вече усмене традиције Медвеђе"има за циљ очување културне

16
Апр
Медвеђа
„Васкрсење нас учи да живот никада не престаје и љубав никада не умире. Васкрсење даје животу смисао, правац и

11
Мај
Туристичка организација оптине Медвеђа
Такмичење певача аматера "Први глас Медвеђе" одражава се у сали Дома културе у Медвеђи. Организатор ове

Пријавите се за билтен

Бројач посета

Данас: 85
Јуче: 90
Ове седмице: 175
Овог месеца: 1,840
This Year: 5,657
00032635
Serbia 81.39% Serbia
United States of America 6.15% United States of America
Unknown 2.44% Unknown

Укупно:

59

Земаља

sitemap