Наступ ТОМ на 53. међународном сајму у Новом Саду

На Новосадском сајму данас је отворен 53. Међународни сајма туризма, на коме ће се у наредна три дана представити више од 250 учесника из 14 земаља. Поред Србије, ту су излагачи из Црне Горе, Босне и Херцеговине, Републике Српске, Северне Македоније, Хрватске, Словеније, Мађарске, Турске, Румуније, Кипра, Бугарске, Ирака и Аустрије. а Земља партнер је Црна Гора. Министар туризма и омладине Хусеин Мемић најавио је да ће наредна 2023. бити година изградње туристичке инфраструктуре у Србији, за коју ће бити издвојено највише средстава до сада, 830 милиона динара.

Поздравну реч на отварању 53. Међународног сајма туризма поред министра Мемића и градоначелника Милана Ђурића, присутнима су упутили и генерални директор Новосадског сајма Слободан Цветковић, покрајински секретар за привреду и туризам Ненад Иванишевић, министар економског развоја и туризма Црне Горе Горан Ђуровић.

Специфичност отварања овогодишњег сајма је што је уприличено да су сви говорници истовремено прислонили длан на "видео зид", чиме су и виртуелно отворена врата 53. Сајма туризма.

Туристичка организација општине Медвеђа наступила је заједно за Туристичком организацијом града Лесковца. Посета нашег заједничког штанда је била изузетно велика а највеће интересовање посетилаца било је за "Роштиљијаду", Сијаринску бању и нашу летњу сезону. Шта је о свему томе имао да каже директор ТОЛ-а, Небојша Коцић погледајте у следећем видеу. Директору Коцићу још једном желимо да захвалимо за сву подршку коју добијамо од њега и Туристичке организације града Лесковца.

{mp4}sajam-ns-2022{/mp4}

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

16
Апр
Медвеђа
„Васкрсење нас учи да живот никада не престаје и љубав никада не умире. Васкрсење даје животу смисао, правац и

11
Мај
Туристичка организација оптине Медвеђа
Такмичење певача аматера "Први глас Медвеђе" одражава се у сали Дома културе у Медвеђи. Организатор ове

14
Јун
Туристичка организација оптине Медвеђа
Поводом завршетка школске године и почетка туристичке сезоне, туристичка организација општине Медвеђа

Пријавите се за билтен

Бројач посета

Данас: 11
Јуче: 15
Ове седмице: 77
Овог месеца: 1,136
0002617
Serbia 75.77% Serbia
United States 15.06% United States
Belgium 3.02% Belgium

Укупно:

28

Земаља

sitemap