ТО Медвеђа на међународном сајму туризма у Крагујевцу

000

У хали крагујевачког Шумадија сајма у четвртак, 23. novembra 2023. године отворен је 14. Међународни сајам туризма и сеоског туризма на коме се представило преко стотину излагача из Мађарске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Србије.

Своје понуде, програме путовања, туристичке потенцијале и атракције у Крагујевцу представиле локалне туристичке организације, хотелијери, бање, сеоска домаћинства, дестилерије и винарије из све четири земље.

Под слоганом „Јужна пруга“ и ове године, своје туристичке потенцијале представиле су туристичке организације, града Лесковца, општине Бојник и општине Медвеђа. Поред представника Туристичке организације општине Медвеђа, на челу са директором Мијајлом Минићем, туристичке потенцијале Сијаринске бање представили су упослени Специјалне болнице за рехабилитацију „Гејзер“, из Сијаринске бање. Штанд ТО Медвеђа посетиле су бројне ТВ и новинске екипе из земље и иностранства, као и помоћник министра туризма и омладине Немања Радовић и представник организатора, Бојан Павловић, директор ТО Крагујевац.

Као пратећи садржаји сајма туризма организована су: стручна предавања за излагаче, промоције и забавни садржаји за посетиоце, наступи на бини певачких група и фолклорних ансамбала и припрема ракије за „шумадијску чајанку“.

Посетиоцима у Крагујевцу представили су се и 40 произвођача зимнице из целе Србије, а на штандовима су могли да се купе џемови, слатка , сокови, медењаци, пите и многи други производи.

Сајам туризма и сеоског туризма организовали су Шумадија сајам и Градска туристичка организација Крагујевца, а покровитељи су град Крагујевац и Министарство туризма Србије.

"

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

29
Дец
Туристичка организација оптине Медвеђа
Манифестација "Вече усмене традиције Медвеђе"има за циљ очување културне

16
Апр
Медвеђа
„Васкрсење нас учи да живот никада не престаје и љубав никада не умире. Васкрсење даје животу смисао, правац и

11
Мај
Туристичка организација оптине Медвеђа
Такмичење певача аматера "Први глас Медвеђе" одражава се у сали Дома културе у Медвеђи. Организатор ове

Пријавите се за билтен

Бројач посета

Данас: 7
Јуче: 28
Ове седмице: 125
Овог месеца: 607
This Year: 1,157
00028135
Serbia 81.57% Serbia
United States of America 6.65% United States of America

Укупно:

50

Земаља

sitemap