У сусрет Новој години

На платоу испред Културног центра у Медвеђи, одржана је манифестација „У сусрет новој години“, коју традиционално организују Туристичка организација и Предшколска установа „Младост“ из Медвеђе.

Овогодишњу манифестацију су отворили, Добрила Андрејевић, директорица Предшколске установе Младост и Мијајло Минић, директор Туристичке организације општине Медвеђа.

Са својим програмом, прва су кренула деца из предшколске установе Младост, након чега су окупљена деца окитила Новогодишњу јелку. Са три кореографије представили су се најмлађи чланови Културно-уметничког друштва „Разиграно коло“, после чега су бројне малишане забављали аниматори из Аниматорске групе „Маскота“ из Лесковца. Затим су глумци из Продукцијеске куће „Видовић“ из Београда, приредили позоришну представу, после које је кренуо камион са Деда Мразом, из кога је Деда Мраз делио поклоне свој деци Медвеђе.

Све време трајања програма, била су присутна и деца из Техничке школе Никола Тесла са својом хуманитарном изложбом радова.

На крају програма, за добро расположење деце, а и оних нешто старијих, побринули су се Игор Илић и Душан Ђорђевић, са својим двочасовним концертом.

Спонзори овогодишње манифестације били су: Књижара „ТАБАК“, Кафе бар „Тропикана“, Кинеска радња из Медвеђе, Фризерски салон „Даца“, „Кладионица 365“, Електролукс“ и СТР „3М“.

"

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

29
Дец
Туристичка организација оптине Медвеђа
Манифестација "Вече усмене традиције Медвеђе"има за циљ очување културне

16
Апр
Медвеђа
„Васкрсење нас учи да живот никада не престаје и љубав никада не умире. Васкрсење даје животу смисао, правац и

11
Мај
Туристичка организација оптине Медвеђа
Такмичење певача аматера "Први глас Медвеђе" одражава се у сали Дома културе у Медвеђи. Организатор ове

Пријавите се за билтен

Бројач посета

00027486
Данас: 1
Јуче: 14
Ове седмице: 76
Овог месеца: 508
Serbia 81.46% Serbia
United States 6.79% United States

Укупно:

49

Земаља

sitemap