У сусрет Новој години

На платоу испред Културног центра у Медвеђи, одржана је манифестација „У сусрет новој години“, коју традиционално организују Туристичка организација и Предшколска установа „Младост“ из Медвеђе.

Овогодишњу манифестацију су отворили, Добрила Андрејевић, директорица Предшколске установе Младост и Мијајло Минић, директор Туристичке организације општине Медвеђа.

Са својим програмом, прва су кренула деца из предшколске установе Младост, након чега су окупљена деца окитила Новогодишњу јелку. Са три кореографије представили су се најмлађи чланови Културно-уметничког друштва „Разиграно коло“, после чега су бројне малишане забављали аниматори из Аниматорске групе „Маскота“ из Лесковца. Затим су глумци из Продукцијеске куће „Видовић“ из Београда, приредили позоришну представу, после које је кренуо камион са Деда Мразом, из кога је Деда Мраз делио поклоне свој деци Медвеђе.

Све време трајања програма, била су присутна и деца из Техничке школе Никола Тесла са својом хуманитарном изложбом радова.

На крају програма, за добро расположење деце, а и оних нешто старијих, побринули су се Игор Илић и Душан Ђорђевић, са својим двочасовним концертом.

Спонзори овогодишње манифестације били су: Књижара „ТАБАК“, Кафе бар „Тропикана“, Кинеска радња из Медвеђе, Фризерски салон „Даца“, „Кладионица 365“, Електролукс“ и СТР „3М“.

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

14
Јун
Туристичка организација оптине Медвеђа
Поводом завршетка школске године и почетка туристичке сезоне, туристичка организација општине Медвеђа

08
Јул
Туристичка организација оптине Медвеђа
У Маровцу код Медвеђе, селу на административној линији са Косовом и Метохијом, некад је живело хиљаду људи,

29
Јул
Туристичка организација оптине Медвеђа
Гејзерске ноћи почеле су да се организују 1998 године у организацији Месне

Пријавите се за билтен

Бројач посета

Данас: 1
Јуче: 42
Ове седмице: 103
Овог месеца: 221
0006071
Serbia 78.52% Serbia
United States 11.26% United States
unknown 2.44% unknown

Укупно:

37

Земаља

sitemap